Alasti miehen hyökkäys

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Minulla on ollut minulle paljon epätavallisia asioita matkustettaessa. Mutta se, mitä tapahtui varhain aamulla Liechtensteinissä, oli jotain aivan uutta.

On kello 6.45 Liechtensteinissä. Nukuin sängyssäni mukavassa hotellihuoneessani-todella saadaan ensimmäisen hyvän unen jälkeen TBU: n jälkeen, minun pitäisi mainita-kun olen herättänyt koputtamalla.

Kovaa koputtamista.

TODELLA? Klo 6.45? Käännyn yli ja yritän palata nukkumaan.

Lisää koputtamista.

Kuulostaa siltä, että se on minun oveni. Mutta kuka koputtaisi ovelleni niin aikaisin? Ei ole mitään syytä, miksi kukaan tekisi.

Kolmas koputuskierros.

Tämä on naurettavaa, luulen itselleni, kun nousen ylös, heitän todelliset housut ja heilutan oven – avaa –

Vain löytääksesi täysin alastoman miehen käytävältä.

Leuani putoaa.

Hän on viereisessä ovessa, keski-ikäinen, pieni pyyhe lepää hänen ollessaan, mutta ei missä sen pitäisi olla! Hän kääntyy kohti minua ja näen ehdottomasti kaiken.

Lyön oven.

En tiedä onko se tavanomainen aamu tervehdys, kytkentä, joka on mennyt pieleen vai kuka tietää mitä muuta. Kuinka joku päätyy alasti käytävään?

Koput jatkuvat kauan sen jälkeen, kun putoan takaisin sänkyyn. Mutta nyt huvitan itseäni ajattelemaan kaikkia syitä, miksi joku päätyy alasti keskelle hiljaista kolmen tähden hotellin keskellä Liechtensteinin ruhtinaskuntaa!

Mitä luulet tapahtuvan?

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *