DIY Travel Guide -sarja: Portugalin

Magic -vuoret, jotka sijaitsevat Portugalin keskustassa/pohjoisessa, maagiset vuoret (tai Portugalin Montanhas Mágicas) ovat yksi tämän pienen, mutta erittäin ihanan maan kiehtovimmista ja kauniimmista luonnonalueista.

Eksoottiset rannat tunnustavat Portugalin usein, ja ne ovat varmasti kauniita, mutta maassa on toinen vähemmän tutkittu ja tunnettu puoli, jossa aurinko aina paistaa.

Tämä alue sisältää useita vuoria, ja se on sertifioitu kestäväksi matkakohteeksi, koska marraskuu 2013.

Voit viettää helposti kuukauden tai jopa paljon enemmän tutkia tätä aluetta. Maaseudun ratoja ja 40 kävelyreittiä on noin 500 km, mutta tiedämme, että sinulla voi olla rajoitettu aika, joten loimme tämän aikataulun antamaan sinulle tämän alueen viehätysvoiman.

Sisällysluettelo

Matkasuositukset
Matka kohokohdat päästäkseen “helvetin porttiin” (portaali do inferno portugaliksi)
Poços da Ponte Teixeira
Regoufe- ja Drave -kylät
Katsella auringonlaskua vuorten yli

Missä syödä (paras ravintola/s)
Missä yöpyä
Matkabudjetti
Matkailulaitospäivä 1: Vuokraa auto, lähde Lissabonista suuntautuneena Viseuun
Päivä 2: Jätä Viseu aamulla ja aja Santa Cruz Da Trapaan
Päivä 3: Aja Regoufeen ja kävele, kunnes saavutetaan Drave, taikuus hylätty kylä

Viisumivaatimukset

Matkasuositukset

Paras tapa päästä tälle alueelle on varmasti auto. Kun olet päässyt sinne, olemme varmoja, että tunnet kiusauksen tutkia sitä jalka, jota suosittelemme kokonaan.

Jos haluat hyödyntää luonnollisia ja tuoreita uima -altaita, jotka löydät tämän reitin varrella, suosittelemme siirtymään toukokuusta syyskuuhun.

Viestintä kaupungeissa, kuten Lissabon tai Porto, monet todennäköisesti eivät ole ongelma, koska voit helposti löytää paikallisia, jotka puhuvat englantia. Kaikkein syrjäisimmissä kylissä, jotka löydät matkallasi Magic -vuorten läpi, saatat kohdata viestintäongelmia, mutta tapaat joitain ystävällisimpiä ihmisiä.

Matkan kohokohdat

Tie päästä “helvetin porttiin” (portaali do inferno portugaliksi)

Jopa paljon henkeäsalpaavampi kuin itse helvetti portti on tie, joka johtaa siihen. Se on varmasti haitallinen tie, jossa on liian lukuisia kapeat käyrät. Joissain tapauksissa huomaat, että ajat siksagin muotoisten teiden läpi, mutta matkan varrella olevat näkymät muuttavat tämän matkan unohtumattomaksi. Saatat jopa pysähtyä muutaman minuutin pohtimiseksi maisemaa ja ottaa valokuvia. Teimme tämän ja saimme tämän laukauksen!

Poços da Ponte Teixeira

Tämä on ihanteellinen paikka virkistävää uintia näillä kevätvesillä täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa.

Regoufe- ja Drave -kylät

Nämä kaksi kylää ovat yksi yksittäisimmistä paikoista, joissa olemme koskaan käyneet.

Täällä voit tuntea maaseutualueiden viehätysvoiman, joka on edelleen koskemattomana modernisoinnissa.

Regoufessa voit silti löytää paimenet, jotka vievät vuohet kävelylle ja istuttamaan omaa ruokaa. Voit myös tutkia Regoufen kaivoskompleksia, jossa tonnia volframia uutettiin, vietiin ja käytettiin aseiden rakentamiseen toisen maailmansodan aikana.

Drave tunnetaan taikuus hylättynä kylässä, joka sijaitsee näiden vuorten sydämessä.

Katsella auringonlaskua vuorten yli

Missä syödä (paras ravintola/s)

Jos pidät salaateista, suosittelemme Kinkkua ja brie -salaattia ”Aika syömään” Viseussa, mutta jos odotat innolla tavanomaista portugalilaisen ruoan kokeilua, suosittelemme ”Mesa da Séä” myös Viseu.

Maagisten vuorten vierailusi aikana ehdotamme yhtä näistä kahdesta ravintolasta, jotka tarjoavat herkullisia tavanomaisia ruokia – Tasquinha da Quinta (Rua 1º de Maio, Arouca 🙂 ja Colher de Pau (Rua Fábrica 207, Vale de Cambra).

Missä yöpyä

Viseu:

Pousada Viseu (92 USD – 143 USD)

Bemyguest -Loft Guest House Jardim Das Mães Lovely (70 USD -107 USD)

Hei Hostel Viseu (15 USD – 38 USD)

Lähellä Santa Cruz Da Trapa:

Quinta do Fontelo (180 USD – 219 USD)

Ainutlaatuinen kokemus Mosteiro de S. Cristovao de Lafoesin maalaismaisesta viehätyksestä (vanha luostari/77 USD – 159 USD)

Castelo Dos Sonhos (30 USD-37 USD)

Lisävinkki: Tutustu Plumguideen parhaat loma -asunnot ja lomavuokraus Portugalissa.

Matkabudjetti

Matkasuunnitelma

Päivä 1: Vuokraa auto, lähde Lissabonista suuntautuneena Viseuun

Viseu on maallinen kapean ja ihanan kadun kaupunki, joka sijaitsee noin 300 km Lissabonin pohjoispuolella. Ota jonkin aikaa kävellä kaduillaan ja käydä Grão Vascon kansallismuseossa, jossa voit ihailla renessanssimaalauksen Master Vasco Fernandesin työtä.

Museon aikataulu:
Suljettu maanantaina
Maanantai: 2: 00-17: 30
4. Sunnuntai: klo 10.00–18.00.

Päivä 2: Jätä Viseu aamulla ja aja Santa Cruz Da Trapaan

Santa Cruz da Trapa on 50 km päässä Viseusta. Santa Cruz Da Trapasta voit helposti ajaa muihin kiinnostaviin kohtiin, joissa vierailet tänä päivänä.

Ensimmäinen mielenkiinto: Poços da Ponte Teixeira

Hiljainen ja rauhallinen paikka niille, jotka etsivät uida kristallinkirkkaista vesistä. Santa Cruz Da Trapa Drive 3,5 km: stä suuntasi Vale de Cambralle.

Kaikkialla tällä alueella tTäällä monet informatiiviset levyt, jotka merkitsevät kiinnostuspisteitä, kääntäen tämän alueen yksinkertaisemmaksi tutkia, joten pidä niitä silmällä!

Toinen kiinnostava piste: Poço Azul

Tämä on toinen hieno paikka uida luonnollisissa uima -altaissa. Vaikka tämä saattaa olla hiukan paljon enemmän ihmisiä. Löydät tämän helmen tieltä Vale de Cambralle, 1,8 km Santa Cruz Da Trapan jälkeen, vie tie Sabrosaan ja tee 1,3 km enemmän.

Kolmas kiinnostuksen kohde: Road to Hell Gate (portaali do inferno e garra)

Tämä oli yksi tämän alueen läpi matkan korkeimmista pisteistä. Saadaksesi sinne, seuraa merkkejä, jotka sanovat “portaalit tee inferno e garra” tai vain “portaali tee inferno”. Santa Cruz Da Tradan lähellä ei pitäisi olla vaikea löytää näitä informatiivisia lautakuntia.

Tämän tien läpi käydessään suosittelemme, että olet uskomattoman varovainen ja varovainen, tie on erittäin kapea ja kaarevaa.

Neljäs kiinnostuksen kohde: Nuku luostarissa

Päivän lopettaminen selkeästi nukkumaan vanhassa ja kunnostetussa luostarissa – Mosteiro de S. Cristovao de Lafoes

Päivä 3: Aja Regoufeen ja kävele, kunnes saavutetaan Drave, taikuus hylätty kylä

Nouse aikaisin, ota ruokaa mukaasi ja aja noin 35 km Regoufe Villageen. Jätä autosi kylän sisäänkäynnille, tutustu sen ympäristöön ja hylättyihin kaivoksiin jalka ja kävele Draveen.

Drave on saatavana vain jalka, ja se on 4 km: n päässä Regoufesta, päästä sinne kestää noin 2 tuntia. Matkan varrella ei ole varjoja; Suosittelemme, että otat hatun ja aurinkovoidetta.

Lähellä Dravea, löydät myös makean veden lampia virkistävän uinnin tekemiseksi.

Tämän päivän jälkeen saatat tarvita lepoa, voit joko valita pysyä toisen yön alueen ympärillä tai suunnata takaisin Lissaboniin.

HUOMAUTUS: Menimme tälle alueelle heinäkuussa 2016. Kuukautta myöhemmin tapahtui iso tulipalo, sydämemme särkyttivät uutiset. Meillä ei ollut mahdollisuutta käydä tässä paikassa siitä lähtien; Emme tiedä tarkalleen kuinka suuri vaurio oli. Valitettavasti se ei ehkä ole niin vihreä kuin näet kuvistamme, mutta olemme varmoja

Viisumivaatimukset

Voit käydä Portugalissa ja muissa Schengen -alueen maissa saatat joutua suojaamaan Schengen -viisumia.

Tietoja kirjailijasta

Portugalilainen pari matkabloggaajaa. Unelmoi jatkuvasti kaukaisista paikoista ja yrittäen löytää uusia ja selkeitä yöpymispaikkoja. Liity heihin löytääksesi erilliset piilotetut helmet Portugalissa ja kaikkialla maailmassa!

Sosiaalinen media:
Blogi: Heartofeverywhere.com
Facebook: HeartOfeverywhere
Instagram: @HeartofeveryEhere
Pinterest: Sydän kaikkialla

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *