Ultimate Cabot Path Waterary: Cape Breton Road Trip

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, teen korvauksen ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Etsitkö yhtä upeimmista tieretkistä maailmassa? Ajattele Cabot -polun ajamista Cape Bretonissa, Nova Scotiassa. Vaikka tämä on yksi Kanadan parhaiten ymmärretyistä tieretkistä, en ollut kuullut siitä vasta äskettäin – samoin kuin olin järkyttynyt juuri siitä, kuinka erityinen se oli.

Tällä kesällä olen maksanut paljon aikaa Atlantic Kanadassa, mikä on yksi viime aikoina tekemistäni paljon paremmista päätöksistä. Tämä on yksi uusista suosituimmista osista maailmaa. Yksi Atlantin Kanadan suurimmista kohokohdista on kuitenkin ollut Cabot -polun ajaminen ja Nova Scotian Kap Bretonin alueen löytäminen.

Nova Scotia oli töissä jonkin aikaa. Aiemmin tänä vuonna olen tyytyväinen Agents Go Nova Scotiaan sekä päätimme tehdä kampanjan yhdessä. Tein tutkimuksen maakunnasta, yritin selvittää minne mennä, samoin kuin laskeutui Cape Bretonille, maaseudun, upeaan saareen maakunnan koillisosaan ja aion Cabot -polkua. Olen aina matkalla. samoin kuin minulla oli fantastinen liiketoiminta – tavallinen matkaystäväni Cailin, joka itse on Nova Scotiasta! (Tutustu hänen luetteloon hienoimmista asioista, jotka suoritetaan Nova Scotiassa.)

Tämä oli ensimmäinen kerta Nova Scotiassa (no, menin samoin, kun olin sikiö, vanhempani huomauttavat nopeasti), mutta se muistutti minua niin paljon siitä, missä olen kasvanut. Halifax -alue ja sen ympäristö muistuttivat minua niin paljon Massachusettsista – kuitenkin kun pääset Cape Bretoniin, mikä tahansa leviää ja maaseutuja. Se tuntuu enemmän kuin New Hampshire tai Maine!

Pidin Nova Scotiasta sen kauneudesta lähtien sen ystävällisyyden jälkeen, koska tarkalleen kuinka rento se oli. Lisäksi sen lisäksi sillä oli korkea laatu, että minulla on vaikeuksia määritellä. Se oli erityistä.

Ja jos olet kotoisin New Yorkin alueelta tai Uudesta Englannista-samoin kuin ymmärrän, että monet yhdysvaltalaisista vierailijoistani ovat-Nova Scotia on erittäin yksinkertainen matka. Hyppää lyhyellä suoralla lennolla Halifaxiin New Yorkista tai Bostonista. Se on kahden tunnin lento kummastakin kaupungista!

Mikä on Cabot -polku?

Cabot -polku on luonnonkaunis ajopolku Cape Bretonin saarella Nova Scotiassa. Cape Breton on iso saari Nova Scotian koillisosassa. Cape Breton ymmärretään olevan hitaasti ja upea Nova Scotian nurkka.

Cabot-polku on merkitty hyvin, helppo ajaa, samoin kuin täynnä tonnia nähtävyyksiä. 298 kilometrillä (185 mailia) se on täydellinen neljän päivän tiematkalle.

Syyt matkustaa Cabot -polulla Nova Scotiassa

Cabot -polun matkustamiseen on niin monia syitä. Tässä on muutama suosikkini:

Upeimmat käämiöt. Ajo Cape Breton Highlandsin kansallispuiston kanssa on kuin ajaminen sarjakuvassa. Tiet ovat niin tuulisesti fotogeenisiä. En usko, että olen koskaan nähnyt niin upeita teitä kuin tein Cape Bretonissa!

Jos haluat saada kuvia kuten minä, pyydä matkustajaistuimella olevaa henkilöä kääntämään kameransa erittäin nopeaan suljinopeuteen ja ampumaan ajaessasi. Puhdista tuulilasi säännöllisesti.

Tuorein, mehevä, maukkain hummeri. Cailin on monien vuosien ajan kertonut minulle, että Nova Scotialla on maailman paras hummeri (tai useammin huutaminen: ”Se ei ole hummeri!” Aina kun syön hummeriä Karibialla). Ollakseni rehellinen, käänsin silmäni hänen karkotukseensa – kuitenkin sitten kokeilin sitä samoin kuin WOW. Minua käytetään Maine -hummeriin, mutta Nova Scotia -hummeri on kuitenkin yhdellä tasolla. samoin kuin sitä tarjotaan kaikkialla Cabot -polulla.

Loputtomat maisemat. Toisinaan, kuten White Pointissa, tunsin olevani Normandiassa. Muina aikoina, ajoa ylängön lusher -osien kanssa, tunsin melkein olevani Havaijilla! Samalla kun aurinko upotettiin vuorten taakse, minua muistutettiin Coloradosta.

Kolme kiehtovaa kulttuuria yhdessä paikassa, jakoi ylpeänä vierailijoiden kanssa. Voit tarkistaa alkuperäisen Mi’Kmaq -kulttuurin, acadian kulttuurin sekä gaelin kulttuurin kaikki täsmälleen samaan saareen. samoin kuin niitä kaikkia kunnioitetaan olevan tärkeitä osia Kanadan kulttuurissa. Se todella osuu sinuun, kun kävelet kansallispuiston vierailijoiden keskukseen ja lukee: “Tervetuloa. Bienvenue. Pjila’si. Fáilte. ”

Hidas, maan vauhti. Kun olet verkossa kaupungissa (etenkin New York City), huomaat tarkalleen kuinka paljon hitaampaa se on maassa. Asiat liikkuvat hitaassa tahdissa. Ihmiset vievät aikaa nauttiakseen itsestään. Se on mukava tauko aivoillesi.

Yksi uskomaton kansallispuisto. Cape Breton Highlandsin kansallispuisto on yksi kansallispuisto Cape Bretonin saarella, samoin kuin Cabot -polku ajaa sen kanssa. Se on sensaatiomainen parkki. Parhaiten ymmärretty aktiviteetti Cabot -polulla on Skyline -polku, vaellus puistossa, joka oli hienoin auringonlaskun aikaan.

Ihana sekä tervetulleita ihmisiä. Niin monia muistoja Cape Bretonista on kytketty upeisiin ihmisiin, joita tapasimme. Acadian naiset, jotka kutsuivat meidät palaamaan takaisin ja pysymään talossaan talvella sijaitsevassa talossaan. Eskasoni-kulttuurimatkojen Mi’Kmaq-opettaja, joka kertoi meille heidän luonnollisesta syöpään torjuntaa koskevista lääkkeistään, että länsimaalaiset voivat olla hyväksikäytön partaalla. Taiteilija, joka oli huolissaan Airbnb: n vaikutuksesta nuorten Cape Bretonersin kanssa, jotka eivät pysty maksamaan kodeista. Älykkäät, huomaavaiset oppaat Parks Canadassa, jotka kuplivat heidän kanssaan kuin ulkona.

Kuinka monta päivää vaadit Cabot -polulla?

Uskon, että voit matkustaa Cabot -polulla vähintään kolmessa päivässä – suosittelen kuitenkin venyttämistä neljään päivään, jos pystyt. Voit matkustaa Cabot -polun pidempään, jos haluat, sinulla on rauhallisempi matka kuin me, samoin kuin kauemmin matkustaminen tarjoaa sinulle vähän vakuutusturvaa tilanteessa, että sinulla on sateisia päiviä.

Jos sinulla on vain yksi tai kaksi päivää, ehdotan oleskelua Chéticamp -alueella sen sijaan, että yritetään tehdä koko polku. Suurin osa suosituimmista kokemuksistani Cabot-polulla oli Chéticampissa tai sen ympäristössä: vaellus taivaanrantapolulle sekä löytöhummerien keittämiskokemus Cape Breton Highlandsin kansallispuistossa, Mi-Carême-keskuksessa, Aucoin Bakery, sekä L’Abri ravintola.

Ajoneuvosi on hienoin vuokrata joko Sydneyssä tai Halifaxissa sekä ajaa polulle. Sydney on Cape Bretonin suurin kaupunki sekä siinä on pieni lentoterminaali sekä useita ajoneuvojen vuokra -alueita. Se on noin 45 minuutin ajomatkan päässä Cabot-polusta samoin kuin menet Englishtowniin, lähellä Baddeckia.

Halifax on suurempi kaupunki sekä suuri ilmakeskus sekä Nova Scotian mantereella. Se on noin 3,5 tunnin ajomatkan päässä Cabot-polusta samoin kuin menet Hunters Pointissa, samoin lähellä Baddeckia. Voit vuokrata yksisuuntaisen ajoneuvon Sydneystä Halifaxiin, kuten me teimme, yksisuuntaiset vuokraukset voivat olla erittäin kalliita Nova Scotiassa.

Cape Bretonin tiematkasuunnitelma

Cabot -polun ajaminen neljän päivän ajan tarjoaa sinulle riittävän aikaa nauttia tämän Nova Scotian upeasta osasta. Tämä reittisuunnitelma tarjoaa sinulle ylimääräisen päivän mielestäni mukavin osa – Chéticamp – tarjoaa sinulle kuitenkin riittävästi aikaa nauttia muutamasta muista ihanista paikoista, kuten Ingonish, Baddeck, samoin kuin ohjelma Cape Breton Highlandsin kansallispuisto.

Suuri osa ihmisistä kysyi, pitäisikö sinun ajaa Cabot -polkua myötäpäivään vai vastapäivään. Rehellisesti, sillä ei ole väliä. Sillä olisi merkitystä, jos ajoit vain yhteen suuntaan eikä koskaan takaisi minkäänlaista. Cailin sekä päädyin ajamaan takaisin ja eteenpäin useita kertoja kansallispuiston fotogeenisimmässä osassa, koska sääolosuhteet muuttuivat jatkuvasti ja halusimme paljon parempia valokuvia!

Päädyimme ajamaan suurimman osan polusta myötäpäivään samoin kuin olimme tyytyväisiä siihen. Tässä on koko matkasuunnitelma:

Cabot Path Waterary, ensimmäinen päivä: Sydney – Chéticamp

Cailin samoin kuin aloitin Cape Breton -matkan heti, kun Oneocean -risteilymme telakoitiin Sydneyssä. Sydney on lähellä Cabot -polkua Englishtownissa, mutta olin kuitenkin halunnut tarkistaa alkuperäiskulttuuria Nova Scotiassa, joten suuntasimme etelään ja aloitimme jonkin verran Polta Eskasonissa.

Eskasoni -kulttuurikokemukset ovat sieltä, missä voit löytää Mi’Kmaqin kotoperäisestä kulttuurista sekä Mi’Kmaq -ihmisistä. Osallistut tahmeaseremoniaan, tutustu metsästyksestä ja aseista, löydät tanssia ja jopa kypsennä leipää tulen yli, Mi’Kmaq-tyyli.

Se on vähän kenttä trip-y-voit kertoa, että harjoittelijoiden ryhmät ovat heidän leivänsä ja voita. Pidin kuitenkin selvittää Mi’Kmaq -kulttuurista sekä erityisen pidän siitä, että löytyi suoraan niin monista Mi’Kmaq -ihmisistä. Todellisten alkuperäiskansojen löytäminen on myös epätavallista nykyään, samoin kuin sitä tulisi vaalia.

Pidin tarkalleen siitä, kuinka oppaat kutoutuivat perinteisiin ja tarkalleen kuinka ne hyödyntävät niitä tänään, kuten lääkekasveja, joita käytetään syövän hoitoon. Yksi oppaista, Steve, tarjosi jopa tahrani passini tarjota minulle turvallisuutta matkoillani.

Seuraavaksi, jos sinulla on aikaa, mene Highland Villageen. Aivan Ionan polun ulkopuolella on kylä, joka luo uudelleen Gaelic Uutivejien keskuudessa Cape Bretonissa vuosisatoja sitten, yhteensä pukuilla, asetettu kauniisti Bras d’Or -järvelle. Vaikka meillä ei ollut aikaa tehdä tätä myöhäisen aloituksen takia, tämä on ehdottomasti pelkästään upean asetuksen arvoinen.

Vietä iltapäivä ajo Chéticampiin ja hanki varhainen illallinen. Olet nyt virallisesti Cabot -polulla! Ajo Chéticampiin on ihana, etenkin kun osut veteen. Varhaiselle illalliselle ehdotan L’Abri-melko uusi, erittäin outoystävällinen RETAUrant, että paikalliset eivät voi lopettaa ravistusta. He tekevät fantastisen hummerirullan. Cailin samoin kuin pidin L’Abriista niin paljon, että menimme useita kertoja!

Illalla vaeltaa Skyline Trail, Cape Breton Highlandsin kansallispuiston tunnetuin vaellus. Tämä on helppo, jopa vaellus, jolla on upea näkymä lopussa, jopa paljon parempi auringonlaskun aikaan. Uskon, että se on paras Instagram -alue Cabot -polulla. Vaikka voit tehdä tämän vaelluksen yksin, Parks Canada tarjoaa opastettua auringonlaskun vaellusta, joka kestää noin kolme tuntia.

Taivaanrantapolku on paras sijainti Cabot -polulla nähdäksesi hirven, joten pidä silmäsi auki! Siellä on jopa hirven ”ts. Ensimmäistä kertaa kuullut sen sanan), jossa sinulla on hirvivapaa vyöhyke, ja voit kiivetä alustalle nähdäksesi, voitko alueella ne ulkopuolelle.

Taivaanrantapolku näyttää pääasiassa jopa, mutta et tunnista ennen kuin käännät ympäri ja päätä taaksepäin, että polku oli hitaasti alaspäin koko ajan. Voit ehdottomasti tehdä tämän vaelluksen nuorten kanssa, mutta se auttaa tuomaan valonlähde kävelylle takaisin, vaikka kyseinen valonlähde olisi puhelimen taskulamppu.

Muista, että vaellus alkaa kaksi tuntia ennen auringonlaskua, mutta myös sinun on poimia puistosi kulku sisäänkäynnin kohdalla ja vaelluksen alku on noin 20 minuutin ajomatkan päässä sisäänkäynnistä. Siksi saat varhaisen illallisen!

Missä yöpyä Chéticampissa: Silver Linings Inn

Chéticampissa yöpyimme Silver Linings Innissä, keskitason majatalossa ja motellissa, jota suosittelen. Olimme ensimmäiset vieraat, jotka yöpyvät uudessa sviitissä ensisijaisen vierastalon yläpuolella: parvi, jossa oli kaksi uskomattoman mukavaa queen -vuodetta, tonnia erinomaisia tyynyjä sekä oma kylpyhuone. hinnat 149 dollarista CAD (112 dollaria USD).

Vierastalossa on myös paras mannermainen aamiainen, jonka olen koskaan nähnyt missä tahansa. Tonnia muffineja, leipää läheisistä aucoin-leipomoista, viljoista, hedelmää, laatikoita, jotka ovat täynnä maapähkinävoita sekä kaiken tyyppisiä hyytelöitä sekä hilloja, jopa nimetty gluteeniton vyöhyke. He todella yrittävät tehdä yksinkertaisen aamiaisen hyvin, samoin kuin aamiaistila on ilmava ja kaunis.

Verkko ei ollut fantastinen ja työskenteli vain kunnollisesti vierastalon julkisilla alueilla, jotka suljettiin yöllä, mutta tämä on Cape Bretonin perusta. (Katso lisää Webistä Cape Bretonissa alla olevassa Cabot Path Travel Tink -osiossa.)

Yksi Qualm: Kylpyhuoneen lattian keskellä on ovea, samoin kuin se sekoittuu laattoihin, niin cailinin samoin kuin tukkin varpaamme siihen useita kertoja. (Olisin huutaisin kylpyhuoneesta ja Cailin huutaisi: “Astutko siihen taas?”) Kuitenkin nosimme sen esimiehen kanssa ja koska olimme ensimmäiset ihmiset, jotka pysyivät siellä, heillä ei ollut Konsepti ja totesi, että he tutkivat sen poistamista.

Löydä tarjouksia Chéticampin hotelleista täältä ja katso kaikki Chéticamp Airbnbs täältä.

Cabot Path Waterary, toinen päivä: Chéticamp ja noin

Chéticamp oli mieluummin osa Cabot -polkua, koska lähellä on niin paljon mahtavia tekemistä. On ehdottomasti arvoinen maksaa ylimääräistä yötä Chéticampissa saadaksesi kaiken irti tästä Cape Bretonin osasta. Aloita päiväsi aamiaisella, aio sitten lyödä paljon nähtävyyksiä.

Tutustu Acadian kulttuuriin Les Trois Pignonsissa. Tämä museo ja kulttuurikeskus on loistava paikka löytää Acadians, joka asui Cape Bretonissa vuosisatoja sitten. Vaikka näet uudelleen acadian perheiden asuintilat, tyylikkäin osa on nähdä koukussa olevat matot.

Koukun matot olivat niin mielenkiintoisia. Taiteilija Elizabeth Lefort oli yksi lahjakkaimmista koukkuun mattotaiteilijoista, samoin kuin hän oli erityisen taitava koukussa mattojen muotokuvia. 1960 -luvulla hän teki muotokuvia kaikista Apollo -astronauteista – JFK: n, Jackie Kennedyn ja paavin John Paul II: n lisäksi!

Mutta minulle ja Cailinille suosittu muotokuva oli valkoista persialaista kissaa. Se todella käytti pitkiä mohair -jousia, jotka vedettiin läpi, mikä teki erittäin pörröisen kissan – samoin kuin erittäin välttämätöntä, älä kosketa sen alla. Niin houkutteleva.

Pysäytä kahvi Frog Pond -kahvilassa ja tarkista People -taide Sunset -taidegalleriassa. Nämä kaksi laitosta löytyy vierekkäin Chéticampista. Taiteilija William Roach on veistänyt sekä maalausteoksia vuosikymmenien ajan, samoin kuin galleria on nyt House 15 Cape Breton People -taiteilijan teoksista. Tämä on upea alue pysähtyä kahviin sekä selaukseen.

Seuraavaksi maalaa omat naamarit mi-carême-tulkintakeskukseen. Kun näin ”maalaa perinteiset naamarit” reittisuunnitelmassa, en ollut yhtä innoissani – tämä päätyi kuitenkin yhdeksi matkan kohokohdista. Se oli ehdottomasti myös mieluummin sisätiloissa!

Mi-carême on perinteinen ranskalainen tapahtuma, joka tuo iloa pimeään-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *