Näeekö joulupukki matkalla jouluna?

Viime vuonna kotitalouteni sekä viikosta pitkän tiematkan kvartssitiin, Arizonaan, nähdäkseni kotitalousjäsenen. Saavuimme sinne jouluaattona, samoin kuin koska kotitalousjäsenemme oli vanha, hän ei tehnyt paljon joulukoristeita. Arizonassa oli talvi, 70 asteen päivinä, joten edes sääolosuhteet eivät antaneet erittäin joulu-tunnusta.

Poikani on 11, samoin kuin vaikka hän loogisesti tietää, että olen joulupukki, meillä on silti hauskaa konseptin kanssa. Jokainen joulu, Joulupukki antaa perheelle erityisen lahjan, joka on yleisesti karkkia-rakastamme erityisesti Lindt-suklaapalloja sekä appelsiinimakuisia suklaita, jotka ovat appelsiinin muodossa, jonka murtaudut paloiksi.

Vaikka olimme poissa kotoa, olimme yhdessä jouluna perheenä, samoin kuin halusin pitää joitain jouluperinteitämme hengissä. Muiden kotitalousjäsenten tuntemattomasti pakatin joitain esikääriä suklaa-appelsiineja pitkin, jotta ”joulupukki” voisi tehdä lähetyksen yön aikana.

Jos matkustat joulun yli ja haluat pitää joitain perinteistäsi hengissä, täällä on joitain tapoja tehdä niin.

Pidä joulua aikaisin

Varoitin lapsia siitä, että joulu olisi ”lite” tänä vuonna, koska meidät maksettiin melko vähän rahaa matkalla. Lapset tiesivät, että he eivät tule niin paljon kuin normaalisti. Vaikka emme asettaneet puuta, laitoimme jouluvalot niin hyvin, kun pidimme kotitalouden lahjoja antamista päivää ennen kuin lähdimme tiematkalle.

Palapakat joitain lahjoja

Minulla oli joululahja isäntällemme, joka oli jo kääritty ja sijoitettiin autoihin ja kuorma -autoihin alueelle, jolla voin nopeasti saada sen ulos saapuessamme. Pysyin vain pitkään riittävästi mennäkseni autoihin ja kuorma -autoihin sekä saada lahjoja, kun kaikki muut menivät nukkumaan. Jos olet hotellissa jouluaamuna, pakata sukkasi ja ehkä joulukoristeet ja ripusta ne hotelliin. Täytä ne valmiiksi pakatuilla lahjoillasi, kun kaikki muut ovat nukkumassa.

Lähetä lahjoja aikaisin

Jos olet menossa kotitalousjäsenen kotiin tai jopa hotelliin jonnekin, voit laittaa postitse kuitettuja lahjoja ja lähettää ne ennen lähtöä matkallesi. Tällä tavoin kenenkään ei tarvitse mennä ulos samoin kuin viime hetken ostoksilla, samoin kuin saat laatikon, kun olet valmis siihen.

Etsi joulupukki missä olet

Jos ymmärrät missä olet ennen joulua, etsi sijaintia nähdäksesi joulupukin, kun pääset määränpäähän. Nuori lapsesi saa mahdollisuuden antaa joulupukki ymmärtää, etteivät he ole tavanomaisella alueellaan nykyisiä toimituksia varten. Jos olet mukavassa hotellissa, hotelli voi tarjota jotain erityistä lapsille jouluaattona tai jouluaamuna. Kysy heiltä ja katso, mitä he voivat järjestää.

Toimittaja Julie Henning löysi joulupukin pohjoisnavalla, Alaskassa, poikansa kanssa joulukuun matkalla Fairbanksiin muutama vuosi sitten.

Pyydä naapurin apua

Jos mikään näistä ei toimi, koska et ymmärrä missä olet jouluna niin kuin et voi lähettää mitään varhain, ota luotettavan naapurin avustaja takaisin kotiin. Hanki lahjasi ja anna ne naapurillesi. Aseta puu ennen kuin lähdet aivan kuten normaalisti. Anna naapurillesi avain ja pyydä heitä antamaan lahjoja ja laittamaan ne puun alle kotiin. Pyydä heitä lähettämään sinulle valokuvan, joten lapsesi ymmärtävät, että joulupukki tuli, vaikka et ollut siellä.

Pidä perinteesi hengissä

Jos sinulla on aina kuuma kaakao jouluaattona tietyissä mukeissa, tuo ne samoin kuin joitain kaakaotapaketteja. Jos olet aina tarkistanut tiettyjä kirjoja, tuo ne. Voit jopa pakata pienen pullon maitoa sekä kimpun evästeitä ja jättää ne pois joulupukista – hänen taikuutensa löytää sinut, vaikka olisit hotellissa.

Pelastaa huone

Jos olet menossa kotitalousjäsenen luo, missä lapsesi tulevat taloon paljon enemmän ryöstöä kuin mitä he jättivät, muista säästää tilaa autoihisi ja kuorma -autoihin paluumatkalla oleville lisätuotteille.

Mitkä ovat ehdotuksesi matkustamiseen lasten kanssa lomien aikana?

Vanessa Salvia on pitkäaikainen freelance-kirjoittaja ja toimittaja. Tarkisti hänen journalistisen työnsä Vanessasalvia.com -sivustossa ja löydä lisää hänen editoinnistaan ja materiaalikehityspalveluista SagemediaAndmarket.com -sivustossa.

Liittyvä

6 Arizona Ghost Town Road Trip -kohteita, joista ihmiset uskovat Arizonan aavekaupunkeihin, hautakiveen sekä kuuluisaan ampumiseen O.K. CRORAL on todennäköisesti yksi ensimmäisistä asioista, jotka koskevat mieltä. Totuus on kuitenkin, että ”kaupunki, joka on yhtä vaikea kuolla”, on edelleen hyvin asuttu-mikä ei tarkkaan määrittele sitä …
25. heinäkuuta 2019 “Arizona”

Tombstone, Arizona: 1890 -luvun vanhan Westinin paras Wyatt Earp partioi hautakiven kaduilla, yrittäenPidä lainsäädäntö ja osta paikassa, jossa laittomuus oli normi. Nykyään hautakiven kaduilla olevalla normilla on jokainen nuori, jolla on myös merkki ja saappaat. Hautakivi on vanha länsikokemus, jonka jokainen nuori haluaa.…
27. marraskuuta 2015 “Arizona”

Punaisen näkeminen: Ehdotukset Joulupukkiin menemiseksi ilman lastenä, joka näkee joulupukin jonnekin tänä vuonna? Toivotko sitä täydellistä kotitalouskuvaa Jolly Old Saint Nickin kanssa siinä? Tässä on muutama ehdotus matkan tekemiseksi, jotta Joulupukki on hieman helpompaa. Puhuimme Jeanne Pattisonin rouva Clausin kanssa ideoita …
17. lokakuuta 2016 “Kausiluonteinen matka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *