7 uskomatonta esiintymistä Siem Reapissa, Kambodžassa

elokuun alussa lensin suoraan Manilasta Siem Reapiin 90 dollarin edestakaisen matkan hintaan, jonka sain lentoyhtiön hintamyynnistä.

Koska olen toinen kerta siellä, halusin laajentaa kulttuurin saantiani ja nähdä edelleen perusteet kaverin kanssa, joka ei ollut koskaan ollut.

Tunnetun Angkor -temppelikompleksin Siem Reapin koti sijaitsee Kambodžan luoteisosassa ja on Kaakkois -Aasiassa suositeltava pysähdyspaikka Thaimaasta, Vietnamista, Laosista, Phnom Penhistä, joka kulkee bussilla. SIEM REAP: stä kokea niin paljon erityisiä asioita, se voi olla ylivoimainen yrittää valita mitä tehdä. Alla on seitsemän uskomatonta konttituotteita, jotka sinun on sisällytettävä reittisuunnitelmaan.

Halpa paikka: Missä yöpyä Siem Reapissa, Kambodžassa? Tarkista tämä luettelo.

Tässä on 7 uskomatonta esitystämme Siem Reapissa, Kambodžassa

Sisällysluettelo

1. Indiana Jones-ing temppeleissä
2. Kauppa -ostokset
3. Phare, Kambodžan sirkus
4. Iltapäivän juomat kattokannella
5. Polkupyöräkierros
6. Vietä jonkin verran aikaa hyvässä kahvilassa
7. Ihmettele Angkor Wat Sunriseabout -kirjailijaa

1. Indiana Jones-ing temppeleissä

Ei siirry Siem Reapiin voi olla täydellinen ilman mennä temppelikompleksiin. Voit saada 3 päivän siirron temppeleihin 40USD: lle ja päivä kulkee 20USD: lle. Jos saat päivän passin, ehdotan, että suunnittelet, mihin temppeleihin käydään. Temppeleiden kiertäminen voi olla uuvuttavaa, joten älä muista käyttää mukavia (mutta kunnioittavia) vaatteita sekä pulloa vesipulloa.

Angkor -temppelit ovat aitoja testamentteja sitkeyteen. Se tunne, kun olet, kun olet näiden yhdeksännen ja 13. vuosisadan vanhojen arkkitehtuurien seinillä, kun ne paljastavat historiansa kestävän. Empireiden nousu ja syksy, Khmer -taiteen monimutkaisuus sekä raunioiden harmoninen sopeutuminen luontoon, kun se on ajan testi, nämä tiivistävät temppelihopeakokemukseni.

Katso muutama mahtava ja edullinen retki, jonka saatat esiintyä Angkor Watissa.

2. Kauppa -ostokset

Kiireiset vanhat ja uudet markkinat ovat taivaita Shopaholisille. Voit löytää melkein mitä tahansa täältä. Sensaatiomaisista taideteoksista pussiin ja mihin tahansa väliin. Valitsisin, että kambodžalaiset ovat hardcore-myyjiä, samoin kuin tason edistäviä ja neuvottelutaitoja, jotka saattavat säästää vakavia rahaa. Ole fiksu tarjoamalla suosittu tarjouksesi, mutta älä muista olla myös edullinen, vaikka muuntaminen olisi sinun eduksesi.

Muista katsoa ympärilleen ennen kuin saat – monet kioskeista tarjoavat täsmälleen samat tai samanlaiset tuotteet. Ensimmäisestä kioksusta pääsy on hieno tapa maksaa yli.

3. Phare, Kambodžan sirkus

Kun olet tarkistanut temppelit, jotka liottavat energiasta sirkuksesta, on fantastinen menetelmä päivän päättymiseen. Vuonna 1994 perustetun syyn sirkus tukemaan sen esiintyjiä, jotka tulivat vaikeuksista kärsivistä taustoista. Iloinen mieliala muistuttaa minua nuorten muistoistani “Peryassa”, filippiiniläistyylisessä karnevaalissa. Hotelli, jossa tarkistin, tarjosi sirkuslipun 18USD: lle. Voit saada lippuja myös sirkuksen sijainnista täsmälleen samaan hintaan. Ohjelma alkaa klo 20.00 samoin kuin sen ilmainen istuma, joten varmista, että olet siellä vähän aikaisemmin turvassa paljon parempia paikkoja. Suosittuja istuimia tarjotaan myös 35USD: lle (aikuinen).

Heillä on kuitenkin muutama erilainen esitys, joka kuitenkin näki käsikirjoituksen, oli syrjintää vähän huumorilla keventää erittäin herkän sosiaalisen kysymyksen. Ryhmä toimii erittäin vankalla asenteella, samoin kuin saatat nähdä, että he pitävät tekemästään. Ryhmä on maailmankuulu ja on matkustanut lopettamaan maailman tarkistamalla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja muualla.

4. Iltapäivän juomat kattokannella

Mikä voi olla paljon parempi päivä ender kuin kattokannen laiskailu isolla papupussilla katsellen aurinkoa, kun se astuu keskustan joen yli? Voit löytää edullisia kattopalkkeja lähellä vanhaa markkina -aluetta. Menin sijaintiin nimeltä “Temppels Bar” jossain Pub -kadun sydämessä. Lasillinen sekoitettua juomaa sekä välipaloja, joissa on Kambodžan akustisia kappaleita, kattokannen iltapäiväsäteet tarttuen matkakokemukseen, jonka muistan aina.

5. Polkupyöräkierros

Mikä on paras tapa tarkistaa Siem Reap? Vuokraa polkupyörä dollarille ja kadota siihen. En välittänyt taisteluista alueelle tiellä tuk-tukia, moottoreja, samoin kuin jalankulkijoita, samoin kuin kaikki, jotka pidin mielessä siitä matkalta, pyöräilin Siem Reapin ympärillä sinä aamuna. Ohitin majesteettisen Angkor Watin ja tuon ohimenevän hetken aikana.

Voit vuokrata pyörän 1USD: lle. Pyörävuokraukset ovat kaikkialla, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Jos olet onnekas, voit lainata yhden hotellistasi ilmaiseksi. Kysy vain hotellin henkilöstöltä kohteliaasti.

6. Vietä jonkin verran aikaa hyvässä kahvilassa

Kun hotellisi tarkistaa onNoin keskipäivällä järjestetty lennot takaisin MNL: ään on järjestetty yöllä, samoin kuin jos haluat yöpyä hotellissa iltaan asti, sinun on maksettava hotellipäivän hinnasta.

Rauhanomaisen ajan viettäminen hyvässä kahvilassa on hieno asia tehdä odottaessaan punasilmää. Kaverini ja vietin viime vuonna viime vuonna viime vuonna Kambodžassa New Leaf Book Cafe -niminen kahvilassa. Jos päätät itsesi kirjan rakastajana, tämä sijainti on paratiisi. Se on melko sijainti kiireisen Siem Reapin sydämessä. Tule ilo lasillisesta jäistä kambodžalaista kahvia, kun lukemalla kirjoja osallistui kahvilaan. Sekä heidän tulojensa lisäksi naapuruston työhön maakunnassa. Ne tarjoavat kevyitä aterioita, samoin kuin palvelu on erinomaista. Heillä on samoin Wi-Fi sekä sähköpistorasiat, joissa voit maksaa älypuhelimistasi sekä sähköpankeista odottaessasi lentoa.

Uusi Leaf Book Café

Ryhmä 10, Phum Mondul 1, Svay Dungkum, 306 Street 9, Krong Siem Reap, Kambodža

Kuljetusvinkki: Jos yrität löytää halvin tapa varata junat, linja -autot, lautat, siirrot tällä reitillä, käytämme 12Go.Asiaa verrataksesi hintoja!

Aasian julkinen liikenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *