Barcelona samoin kuin minä: Haastava yhteys jatkuu

seikkailunhaluinen Kate koostuu tytäryhtiölinkeistä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, teen korvauksen ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Viime maaliskuussa tarkistin Barcelonan ensimmäistä kertaa. Kuten ehkä muistat, olin massiivisesti alhainen, löysin kaupungin likaisen, tungosta ja kalliita verrattuna muuhun Espanjaan, samoin kuin edes viehättävä muotoilu ei voinut nostaa henkiani.

Syyskuussa minulla oli sekä päivä että puoli viettää Barcelonassa TBU: n ja Bloghousen välillä. Joten, eikö Barcelonan muunnoksen näkökulma toisen kerran?

No… ehkä vähän.

Sikäli kuin menin avoimella mielellä, Barcelona ei kesällä myöhään ollut erilainen kuin Barcelona varhaisella keväällä – vain että kadut olivat paljon ruuhkaisempia ja kaupunkia näyttivät olevan hallinnoivan kaikkia A Turistien paljon enemmän. Lisäksi sääolosuhteet siirtyivät sekä pilvisen ja sateisen välillä paljon aikaa, ja ottaen huomioon, että olimme siellä sunnuntaina, paljon nähtävyyksiä, mukaan lukien markkinat, suljettiin.

Toisin sanoen, Barcelona näytti tällä kertaa paljon ihanammalta. Varsinkin muutaman minuutin ajan, kun aurinko tuli ulos ja koko katu verhoitettiin valossa.

Joten mitä teimme nauttiaksemme Barcelonassa tällä kertaa? Söimme paljon kinkkua.

Hyvät ystäväni Dylan, Emma samoin kuin aloitin päivämme lounaalla (päivämme alkoi lounaalla? Kyllä! Se on Espanja! Mikä alkaa myöhässä!) Läheisessä ravintolassa. Ostimme valtavan levyn Jamon Ibericoa yhdessä Tinto de Veranos -sovelluksen kanssa, samoin kuin se oli niin hyvä, pähkinäinen litteä marmoroitu jokaiseen viipaleeseen, että se muutti lopun päivän ihastuttavaksi hämäriksi.

Seuraava? Erotican museo. Se on ihanteellinen Las Ramblasin keskustassa ja olimme aina vitsailleet ohittaessaan sitä. Miksi et todellakaan menisi sisään?

(Tämä on todennäköisesti ainoa valokuva, jonka voin julkaista täällä.)

Se kulutti 8 euroa, sisälsi kupin samppanjaa ja oli ehdottomasti sen arvoista. (Ja ei vain koska heillä on ilmainen wifi). Museo on eroottisen taiteen joukko ympäri maailmaa, mikä tahansa japanilaisista sarjakuvista afrikkalaisiin veistoksiin.

Lisäbonus? Astu ulos parvekkeelle ja Las Ramblasin turistit alkavat osoittaa sinulle ja nauraa. “Katso heitä! He ovat todella siinä museossa! ”

Puroida päivämme? Jopa paljon enemmän kinkkua. Jos käännät vasemmalle, kun lähdet ulos museosta ja otat vasemmalla kadulla, löydät viehättävän myymälän, joka tarjoaa Jamon Ibericolle kaikissa kehittymisissä – myös kartiossa.

Kinkku kartiossa!

Viisi euroa sait viehättävän kartion maukasta Jamonia. Jokaisen henkilön, joka toteaa, että maailman kartiossa ei ole riittävästi lihaa, on löydettävä viettää aikaa Espanjassa.

Ja kun kävelimme upealla goottilaisella neljänneksellä kinkkua täytetyn utueni kanssa, tajusin, että tunsin olevani tällä kertaa paljon mukavampaa Barcelonassa. Suuren Barcelona-hotellin varaamisen ja kahden erinomaisen hyvän ystävän kanssani en tuntenut vaatimusta kävellä ympäriinsä käsilaukkeni yli koko ajan, mikä torjui kaikenlaisia mahdollisia ryöstäjiä.

Barcelona Takeaway tällä kertaa ympäri? Se ei silti ehkä ole yksi suosituimmista kaupungeistani – minulla oli kuitenkin siellä erinomainen aika. Tämän ajan lisäksi voin vain lämmittää Espanjan näkyvimmän kaupungin!

Lue seuraava:

Missä yöpyä Barcelonassa

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *