TNN: Traveling Travel Writing & StoryTelling

Lähetetty: 12/19/2021 | 19. joulukuuta 2021

Tässä keskustelussa Black Explorer -lehden päällikkö Ella Paradis, osakettaa hänen näkökulmansa dekolonisoiva matkustusliike haastavalla, joka saa kutsua matkustuskirjoittajaksi ja joka saa kertoa tarinan tutkituista paikoista ja Ihmiset, jotka asuvat siellä. Se on erittäin mielenkiintoinen ja vaikka herättävä esitys, kun otat syvemmälle sukellukselle matkustuskirjoituksen ja tapoja, joilla se voisi olla paljon osallistavaa …

Hei! Anteeksi keskeyttää mutta ….

Näytät olevan kompastuneet tilaajan vain artikkeliin!

(Jo jäsen? Kirjaudu täällä.)

Tämä lyhyt artikkeli on yksinomaan Nomadic Matt Plusin jäsenille! NM + on jäsenemme ainoa ohjelma, joka antaa lukijoille, kuten itsellesi pääsy bonusblogiviesteihin. members also get totally free books, guidebooks, blogging courses, access to our events, event replays, monthly giveaways, t-shirts, exclusive money-saving travel discounts, and more!

Nomadic Matt Plus: n jäsenenä sinun ei pelkästään saada tonnia etuja, jotta voit matkustaa halvemmaksi, mutta autat meitä pitämään luomaan laajan matkustussisältöä, jota rakastat!

Parasta kaikista, tilauskustannukset ovat pienempiä kuin lounasta!

Jos haluat käyttää tätä lyhyttä artikkelia (sekä 100+ muuta jäsentä-artikkeleita) ja kaikki muut hämmästyttävät perks, liity Nomadic Matt Plus ja aloita paljon enemmän matkoistasi tänään!

Lisätietoja

Kirjaudu sisään

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *