Midwest Roadtrip -kohde – Waupaca ja Wisconsinin sydämeen sijoitettu ketju O’Lakes

on todellinen piilotettu helmi, joka ylpeilee Waterfront Beauty: Waupaca ja Chain O’Lakes, paras viikonloppu perheille. Nopeasti helposti saatavilla Wisconsin Määritä moottoritie USA 10, tämä ulkopuolisen paratiisi on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Milwaukee- tai Madison -alueilta. Haluatpa sitten potkaista ja rentoutua tai löytää kokemusta sekä viihdettä fantastisessa keskilännen maastossa, Waupacassa ja ketjussa O’Lakesissa on jokaiselle jokaiselle perheessäsi.

Missä yöpyä

Waupacan alueella on monia vaihtoehtoja viikonloppumajoituksellesi. Airbnb ja VRBO tarjoavat runsaasti vuokraa maalaismaisista mökeistä huippuluokan järven koteihin. Varaa majoituksesi etukäteen, koska kesäkuukaudet ovat yleensä vilkkaampia! Jos aiot yöpyä leirintäalueella, alueella on kymmenen erilaista leirintäaluetta/matkailuautopuistoa, joissa on useita maisemia ja mukavuuksia.

Jos haluat yöpyä hotellissa, par 4 -lomakeskus Waupacassa on 18-reikäinen taivutettu nurmikon golf-ohjelma paikan päällä, bistron lisäksi rento ruokailuun.

Ketju O’Lakes toimittaa rajattomia valintoja veneilijöille, kanoereille ja kajakkereille. Kaikki Leia Cullen -kuvat

Koe ketju O’Lakes

Ketjusta käsittävät 22 erillistä upeaa järveä. Vesiurheilun ystävät eivät löydä loppua virkistysmahdollisuuksille tai vesiväylille tutkittavaksi. Monet veneet esittelevät sivustoja sekä kalastuslaituria, jotka löytyvät läänin monista puistoista.

Perheet, jotka haluavat viedä veteen ponttonissa, kajakissa, kanootissa tai melontalevyssä, voivat löytää vesikulkuneuvojen vuokrausyrityksiä, kuten Dingin laituri tai kokemus Outfitters. Kotitaloudeni nauttivat pontonin vuokraamisesta iltapäivälle ja ketjun risteilystä. (Jos aiot vuokrata vesikulkuneuvon, muista tuoda pelastusliiviä kaikille 13 -vuotiaille lapsille ja alle, liittovaltion lakia kohti.)

Hartman Creek Specify Park käyttää 1 417 hehtaarin luontoa ketjussa O’Lakesissa. Tämä upea tauko käyttää retkeilyä, veneilyä, uintia, maastopyöräilyä, piknik -alueita, leikkipaikkaa sekä viehättäviä retkeilyreittejä, joita ympäröivät keskilännen luonto. Jos sinulla on nuorempia lapsia, ehdotan päällystettyjä ratoja parhaan kotitalouden vaellukselle; Ojapolku oli paras vaikeustaso kahdelle pienelle lapselleni, käyttämällä viehättäviä näkymiä kahdesta järvestä. Puistossa on myös paljon vaikeampia kappaleita, jos olet retkellä!

Hartman Creek Specify Parkissa on valikoima kappaleita vaelluksellesi.

South Park tekee samoin parhaan iltapäiväloman kotitalouksille, jotka pyrkivät uimaan rannalla, heittävät linjan kalastuslaiturille tai piknikille. Nuoret pitivät kiipeilystä leikkikentällä ja juoksemaan hiekkarannalla. Tuo sandaalit!

Piknikpöydät sekä uima -telakat hauskalle iltapäivälle South Park Beachillä.

Jos olet seikkailunhaluinen, Wolf River -matkat ja leirintäalueet käyttävät letkua, melontaa, melontaa ja leirintäaluetta koko viehättävällä Wolf -joella. Vietä päivä (tai enemmän!) Täällä koe hauska jokimatka.

Kulttuuriset kohokohdat

Jos haluat ottaa jonkin verran alueellista historiaa vierailun aikana, Waupacan piirikunnassa on tarjolla paljon tarjouksia. Muista pysähtyä Hutchinsonin kotimuseoksi katsomaan taaksepäin sekä nähdäksesi viktoriaanisia esineitä ja huonekaluja. 5–12 -vuotiaat nuoret voivat osallistua kuvan poistometsästyksiin ja muihin aktiviteetteihin.

Historiallinen talo, joka on nyt Hutchinsonin kotimuseo, kehitettiin alun perin vuonna 1854.

Tai jos perheessäsi on minkäänlaista junan ystäviä, siirry rautatievarastoon tarkistaaksesi G-mittakaavan suunnittelun näytön, historiallisen taidetta sekä vintage-matkatavara -autoa.

Paikallinen ruoka

Kun se on ateriaa, monet ravintolat, jotka ovat ihanteellisia ketjussa O’Lakesissa, tarjoavat ruokaa ja nautintoa näkymästä.

Waupaca ja ketju O’Lakes

Clear Water Harbor Waterfront Restaurant & Barilla on sekä perheystävällinen ruokailu viihdyttävän yöelämän lisäksi järven rannalla. Tarkastele heidän 90 minuutin kerrottuaan ketjun O’Lakesin 90 minuutin kertomuksensa hauskan kotitalouden toiminnan saamiseksi!

Löydä veneretkiä, nautintoa ja ruokailua näkymästä Poista Water Harbor Waterfront -ravintolasta.

Puurihysäilyravintola, samoin kuin näkymät ketjuun O’Lakes, ymmärretään fantastisen pizzan ja voileipien suhteen; Aterian jälkeen päätä, joka on ihanteellinen vieressä scoopereille jäätelölle. Jos haluat poimia joitain paikallisesti kasvatettuja tuotteita, Turners Fresh Market ja kasvihuone tarjoaa valikoiman kasveja, hedelmiä ja vihanneksia.

Turners Fresh Market & Greenhouse käyttää valikoimaa kausiluonteisia tuoreita ja kasveja.

Jos löydät itsesi Koillis -Wisconsinin alueella, Waupacan alue sekä ketju O’Lakes ovat viikonloppumatkan arvoisia. Aloita matkasi suunnittelu tarkastamalla OUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *