Reppu parina: omaksumme asuntolakon

edellisten matkojen aikana SE Aasiaan, Afrikkaan, Lähi -itään ja Eurooppaan, olimme aina henkilökohtaisessa kaksoishuoneessa. Tähän oli muutamia syitä, ilmeisin on se, että reppujen parien reppuja vaatii heidän yksityisyyttään (halaamiseen, väittämiseen, samoin kuin muita asioita …) Muita syitä on, että haluamme, että arvoesineet lukitaan turvallisesti omassa avaruudessamme Sekä emme halua häiritä ihmisiä, jotka kuorsauvat, kytkeytyvät valot keskellä yötä ja nousevat aikaisin!

Suuri henkilökohtainen tila Etelä -Afrikassa – kukaan ympärillä ei häiritse meitä paitsi viidakon apinoita
Olemme aina olleet hostelleissa, mutta valitsemme henkilökohtaisen tilan asuntolan sängyn sijasta.

Kokeilimme asuntolan tilaa kaksi kertaa aikaisemmilla matkoillamme, kun Borneossa, Malesiassa, samoin kuin Mosambikissa (vasta, koska mikä tahansa muu oli täysin varattu), samoin kuin vihasimme sen jokaista hetkeä! Meillä oli näkemyksiä likaisista, haisevista asuntolan tiloista, joissa on kivi -vaikeastettuja sänkyjä … ja olimme oikeassa. Huoneessa oli noin 20 ihmistä, pussit ja vaatteet roskasivat maata ja ripustettiin jokaisen kerrossängyn päälle. Ihmiset kävelivät heidän ikäisillä alusvaatteillaan, se haisi kaapista, samoin kuin ihmiset tarkastavat kello 3:00 ja olivat todella äänekäs.

Kukaan ei pidä haisevasta, saastaisesta asuntolasta
Siitä hetkestä lähtien lupasimme koskaan mennä asuntolaan uudelleen.

Mutta…

Tämä matka on saanut meidät hyväksymään asuntolan avaruuden avosylin!

Mongoliassa teimme matkan Gobin autiomaahan sekä 6 meistä pysyi yhdessä GER -leirintäteltassa ja se osoittautui suureksi. Ulan Batorissa ei todellakaan ole minkäänlaista henkilökohtaisia ​​huoneita. Pohjimmiltaan ihmisten huoneistojen tilat on muutettu asuntolan tiloiksi reppumatkailijoille. Sängyt ovat todella mukavia ja puhtaita, tilassa on vain 8 sänkyä (enintään), se ei ole haju, samoin kuin jaetut kylpyhuoneet ovat tahrattomia!

Jaetut kylpyhuoneet ovat todella puhtaita tässä maailman osassa
Täsmälleen sama koskee Venäjällä vietettyä aikaa. Olimme asuntolassa, jossa oli vain 4 vuodetta, se oli hiljainen, erittäin puhdas ja muut reppumatkailijat olivat todella kunnioittavat. Toisessa asuntolassa, jossa meillä oli 7 vuodetta, jotka kaikki olivat täynnä, samoin kuin ihmiset olivat todella hiljaisia, käyttivät ajovalaisimiaan yöllä selatakseen laukkujensa kanssa ja näyttivät olevan Tippy-vartta huoneen ympärillä. Siellä oli jopa tietosuojaverho, joka saattaisi vetää pohjapetille! Niin mahtavaa.

Erinomainen hiljainen, mukava, 4 sängyn asuntolan tila Venäjällä
Totuuden lisäksi, että tilat ovat todella puhtaita ja että se on loistava ympäristö, kustannukset ovat paljon, paljon edullisempia asuntolalle kuin henkilökohtaiseen tilaan tällä maailman alueella. Ulan Batorissa 2 asuntolan kulu oli 12 dollaria, kun taas kaksinkertainen tila oli 30 dollaria. Se 18 dollaria, jonka säästämme yötä kohden, todella lisäsi ja auttoi Mongolian budjettisuunnitelmaa. SE Aasiassa matkustettaessa henkilökohtaisen tilan kustannukset eivät olleet paljon enemmän kuin kahden vuoteen kustannukset asuntolassa.

Miksi asuntolat ovat puhtaampia, hiljaisempia ja paljon parempia tässä maailman osassa?

Uskomme, että se on sittemmin matkustajien tyypistä.

SE Aasia, Etelä -Amerikka, Keski -Amerikka, Australia sekä Eurooppa ovat avaruusvuoden harjoittelijoita ja nuorempia matkustajia … ja ymmärretään, että ne ovat juhlia! Mikä on hienoa, mutta asuntolassa oleminen ei ole juuri kaikkea tyydyttävää parille. Sen perusteella, mitä olemme nähneet (ja kuulleet), sängyt eivät ole hienoja, tilat ovat tyyppiä, samoin kuin asiat voivat melko nopeasti varastamaan.

Emme olisi riippuvaisia ​​minkään tyyppisistä näistä hulluista, juhlistavista huligaaneista arvoesineemme ympärillä …
Tähän mennessä tyytyväiset matkustajat ovat olleet paljon kypsempi väkijoukko. Kaikki näyttävät olevan täällä vaellus, vaellus, kulttuuri, sekä historia sekä ikävärit ovat noin 25-50. Mongolia samoin kuin Keski -Aasia eivät tarkkaan hiertä “rantajuhlia”.

Omistajat ovat myös aina ympäri. He joko nukkuvat myös asuntolan sängyssä, verkossa huoneistossa tai huoneisto -ihanteellisessa vieressä tai viettävät keittiöalueella päivän aikana.

Yksi näiden hostellien erinomaisista asioista on jaettu keittiö
Ohjelmasta emme aina pysy asuntolan huoneissa, kun otetaan huomioon, että henkilökohtaisiin huoneisiin ei ole paljon valintoja, olemme tehneet päätöksen olla paljon avoimempi ja olemme toistaiseksi saaneet positiivisia kokemuksia!

Mitä mieltä sinä olet? Oletko yöpynyt asuntolassa? Millainen kokemuksesi oli? Kerro meille alla.

Selviytymisopas reppuun parina

Pariskunnan matka: Voiko reppujen tuoda sinut myös lähelle?

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on AMAZon -kumppani ja samoin tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä osoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *