Miksi kukaan ei kertonut meille, että olimme lampaita tiellä?

Joten olemme bloginneet nyt melkein 3 vuotta, samoin kuin meillä on ollut täsmälleen sama logo suurimman osan ajan. Miksi kukaan ei ole koskaan kertonut meille, että logomme oli todella kaksi lammasta ja ei kaksi vuohia?

Toki, saatat sanoa: “Se on sivustosi, jos soitat itsellesi vuohet, sinun on ymmärrettävä, miltä vuohet näyttävät”.

No, emme tienneet!

Melko valtava ero ei?
Lampaiden 101.info (kyllä, että sivusto on olemassa) mukaan:

”Vuohen sarvet ovat paljon kapeampia, pystyssä ja vähemmän pyöristettyjä kuin lampaan sarvet. Lampaat yleensä käpertyvät sarvet silmukoihin päänsä sivuilla. ”
”Yksinkertaisin tapa kertoa eroa lampaiden ja vuohen välillä on katsoa heidän pyrstöään. Vuohen häntä nousee ”

Nykyinen logo:

Sarvet ovat pyöristettyjä, samoin kuin häntä laskee! Lammashoitimet!
Kuten yllä olevalla kuvalla voi nähdä, olemme selvästi ”lampaat tiellä”.

Meillä on omistautunut noudattamista niin kuin olemme siitä erittäin kiitollisia. Meillä on pikemminkin muutamia ihmisiä, jotka lukevat tätä sivustoa joka kuukausi, samoin kuin meillä on ollut melko paljon kommentteja, mutta yksi henkilö ei ole sanonut meille, että olemme lampaita!

Se on hieno kaverit …

Emme ole vihaisia ​​lukijoillemme. Tarkastelemalla näitä kuvia, voimme nähdä, missä me kaikki menivät pieleen. Nämä eläimet ovat samanlaisia. Ehkä kaikki ihmiset, jotka tarkistavat tämän blogin, ymmärtävät todella vähän vuohen tyypeistä kuin me!

Vuohen hämmennys
Joten miten tunnistimme, että olemme lampaita?

No, viimein, viiden vuoden kuluttua tiellä, Israelin saksalainen kaverimme, joka tyytyväisimme Mongoliaan, selitti meille eroa vuohien ja lampaan välillä. Hänen nimensä on Merlin, samoin kuin hänestä, samoin kuin hänen valtava ymmärryksensä kaikesta vuohesta, että näet alla olevan uuden logon. Vuohien luominen ei ole helppoa. Itse asiassa nämä pienet muutokset veivät minulta järjetöntä aikaa.

Kuten näette, tein huolellisesti heidän lammasarviensa vuohen sarviin, tarjosi heille levykekorvia ja käänsi heidän lampaan pyrstöt ylösalaisin. Olemme myös muuttaneet fonttityyliä ja tunnisteemme paremmin sopimaan verkkosivustollemme. Tämä kaikki on näkyvissä, kun esittelemme asiantuntijan uudelleensuunnittelumme myöhemmin tässä kuussa!

Se on totta, vuohet saavat matkan!

Meillä on sivusto täysin uudistanut häikäisevä Scott Eldo Eldo -web -suunnittelussa. Hän on ollut uskomatonta toistaiseksi niin kuin me todella pidämme uudesta ilmeestä. Alla on toistaiseksi hiipiä sivuston esikatselu. Se on varmasti muokattu hiukan ennen kuin esittelimme kuitenkin näyttää sinulle, jotta saatamme kuulla vilpittömän kritiikin!

Uusi tyyli siis kaukana …
Vaadimme apuasi! Ole hyvä ja vastaa näihin huolenaiheisiin alla olevissa kommenteissa!

1. Mitä todella uskot uusista vuohista tien logolla? Jos et pidä siitä ja haluat meidän muuttavan nimemme “lampaiksi tiellä”, kerro meille!

2. Pidätkö uudesta tyylistä (värit, muotoilu jne.)?

3. Mitä asioita haluaisit nähdä uudessa sivustossa? Paljon enemmän artikkeleita tietystä aiheesta? Uusia sivuja?

Arvostamme apuasi!

Pitää siitä? Kiinnittää sen! ?

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon -kumppani ja samoin tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä osoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *