5 vinkkiä, jotta se saadaan läpi maantiematkan Yhdysvalloissa

, olemme viettäneet lukemattomia tunteja tiellä elämässämme, sekä yksilöllisesti että yhdessä, samoin kuin aikuiset että kuljettajat että kuljettajat että kuljettajat matkustajat. Autojen ja kuorma-autojen tai linja-autojen pitkät matkat ovat jotain, josta olemme tulleet pitämään, samoin kuin äskettäin meillä oli mahdollisuus tehdä elinaikanaan-Etelä-Kalifornian, Joshua Tree National Park ja sekä Osa polkua 66! Koustettuina matkustajina meillä ei ollut pelkoa tämän matkan tekemisestä, vain innostuneita päästäkseen pyörän taakse, tyydyttää uusia ihmisiä ja nähdä upeita maisemia avautuvan silmiemme edessä. Tämänkaltaiset tieretket tarvitsevat kuitenkin jonkin verran valmistelua sekä ymmärrystä nauttiakseen niistä täysimääräisesti, samoin kuin elintärkeiden yksityiskohtien laiminlyöminen ennen tiellä kiirehtiä voi nopeasti muuttaa unelmamatkan painajaiseksi.

Tutustu muutamiin suurista ja edullisista kiertueista, joita saatat esiintyä Kaliforniassa.

Olemme koonneet muutamia kokemuksiamme sekä vinkkejä, jotta se ei vain saa sitä läpi, mutta saamme kaiken irti tieretkestäsi Yhdysvalloissa. Tarkista alla olevat vinkit:

Sisällysluettelo

1.Mauta tyyliin ja mukavuuteen
2. Pysy kytkettynä kannettavaan WiFi: ään
3. Valitse loistava tiematka kaveri
4. Varotoimenpiteet spontaanisuus
5. Hanki hyviä ystäviä tiellä

1.Mauta tyyliin ja mukavuuteen

Olipa pari matkustamista pariksi, kotitaloudeksi tai ystäväryhmäksi, miksi et yritä matkustaa Camper Van: lla. Tämän avulla voit liikkua omassa tahdissasi, pienellä budjettisuunnitelmalla ja tarjoaa yleensä pääsyn kokemuksiin motelleissa olevista ja hotelleista, joita yleensä ei ole alistettu, kuten autiomaa keskellä Upea auringonnousu tai BBQ: n tähdet! Ajoneuvosi on talosi, joten jos matkasi kestää odotettua kauemmin, hajotat puolivälissä tai haluat vain nauttia alueesta hieman pidempään, että voit asettaa leirin minne haluat. Äskettäisellä matkallamme Jucy Camper Van -autossa pidimme yhteisöllisestä ympäristöstä, jolla jakamalla autoja ja kuorma-autopuistoja, maallikot tai leirintäalueita muiden tieliikenteiden kanssa ja tyytyväisiä paljon uusia hyviä ystäviä, jotka ovat innostuneita vaihtamaan tarinoita että tarinoita ja tarinoita Vinkkejä seuraavaksi. Retkeilytapa tuo minulle aina takaisin nuorten muistoja, joissa pienimmät asiat, kuten teetä tai kahvia, jotka on valmistettu kannettavaan kaasuliesillä, tarjoavat erinomaisen mukavuuden! Kun olet selvinnyt suurimman osan matkastasi, olet tallentanut paljon rahaa ripottelemaan viimeisenä yönä huippuluokan hotellissa, jos kaipaat hyvin ansaittuja talon mukavuuksia, mutta kysymme kuitenkin haluamasi Siihen asti! Varmista, että pakata joitain tarvittavia tarvikkeita yksinkertaisten aterioiden keittämiseksi, vaikka luotat pääasiassa perinteisiin ruokailijoihin matkan varrella.

2. Pysy kytkettynä kannettavaan WiFi: ään

Jos meidän tavoitteena on, että sinun tehtäväsi tarvitsee jatkuvasti linkitettyä sosiaaliseen verkostoon tai haluat hyödyntää aikaa saadaksesi joitain sähköposteja tai työskennellä verkossa, älä vaaranna kalliita tietojen verkkovierailumaksuja tai yhteyden menettämistä tiellä työskennellessäsi. Yleensä ostamme alueellisen SIM -kortin jokaisesta uudesta maasta, johon siirrymme tietysti, tämä kattaa vain yhden puhelimen, samoin kuin ellei se tarjoa rajoittamatonta tietoa, se ei aina kata sitä, mitä tarvitsemme.

Äskettäisellä tiematkallamme Las Vegasiin ja Joshua Tree National Park -puistoon rekisteröimme etukäteen TEP Wireless -yrityksen kanssa, joka tarjoaa henkilökohtaisen, kannettavan langattoman reitittimen, joka linkittää alueellisiin verkkoihin tai 3G: hen muuttaessasi. Saimme pienen gadgetin, joka näyttää verkon nimen sekä salasanan sekä kaksi akkua, jotka jokainen tarjoaa 5 tunnin akun käyttöikää kokonaan ladattuna. Tämä ei välttämättä melua, mutta sen tarkoituksena on hyödyntää muiden tarjottavien Wi-Fi-pisteiden välillä, 5 tuntia on paljon. Voit aina ladata ne suoraan kannettavasta tietokoneesta, jos tarvitaan lisäpurske. Meille tämä oli erittäin käytännöllistä tiellä, koska voit linkittää viisi laitetta, kun merkitsevät sekä älypuhelimiamme että kannettavia tietokoneita voidaan hyödyntää kerralla!

Huomasimme, että kuten minkä tahansa tyyppiset langattomat tai 3G -yhteydet, erittäin maaseutualueilla tämä voi päätyä heikoksi, kun se selaa, mutta sinun on vain pelastettava työ säännöllisesti kuten aina. Vielä yksi vinkki akun keston säästämiseksi ja yhteydenopeuden säilyttämiseksi on sulkea kaikki tarpeettomat sovellukset.

Jos luotat muutokseen ja olet jatkuvasti yhteydessä toisiinsa, niin valinta ostaa TEP -gadget voi olla hienoin veto, jossa maksat vain 9,95 dollaria päivittäin rajoittamattomasta Internetistä. Tämä on valinta, jonka valitsimme – nimeltään säännöllinen matkustaja – samoin kuin maksamme vain yksittäiseksi päivinä, kun ymmärrämme, että vaadimme sitä. Jos vaadit vain kannettavaa WiFi: tä kertaluonteiselle matkalle, mieti sitten TEP: n vuokrausvalintaa, joka maksaa päivittäin 9,95 dollaria rajoittamattomasta Internetistä, muista kuitenkin, että et omista TEP-laitteita tai lisävarusteita.

Yhteys saavuttaa laitteita 15 metrin sisällä, samoin kuin sinulla on kirjautumistiedot, jotta voit olla varmanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *