10 parasta vesikengää jalkojen suojaamiseksi kaikille vesiurheilulajeille

, kun kaikki vesiurheilut ovat, on tärkeää harkita mukavuuttasi, ja se sisältää käytettäväsi vesikengät.

Vesiurheilu, mukaan lukien purjehdus, on paljon kosketusta veteen, jossa on teräviä ja kovia materiaaleja. Kehonsuojaus on tärkeä huolenaihe, ja jalat eivät ole poikkeus. Monet käyttäjät päättävät käyttää sandaaleja jalkojensa suojaamiseen, mutta voit myös valita muita jalkineita, joissa on enemmän suojauksia. Voit käyttää kenkiä, jotka on suunniteltu erityisesti vesiurheilukäyttäjille, kuten vesikengille.

Joten mikä tekee vesikengistä erilaisen kuin tavalliset kengät? Vesikengillä on suojausominaisuus, jota tavallisilla kengillä ei ole. Siinä on tukeva pohja, ja se on varustettu liukumisella ja nopeasti kuivilla ominaisuuksilla. Vesikenkien avulla voit myös kiivetä veteen ja ulos helposti.

Vesikengät sopivat kaikille vesiurheilulajeille ja aktiviteetteille, jopa muille vastaaville urheilulajeille, kuten vaellus ja vaellus. Se peittää varpaasi täysin, toisin kuin sandaalit. Se ei myöskään ole liian kova, toisin kuin vesilähetys.

Sisällysluettelo

Parhaiden vesikenkien kuvaamiseksi siinä on oltava useita asioita alla.
Erityyppisiä vesikenkiä, joita suosittelemme
Jokaisen vesikengän ammattilaiset ja con

1. Simari
2. Ubfen
3. DLGJPA
4. Zhuanglin
5. Zhuanglin
6. Aleader
7. Aleader
8. Mishansha
9. EBU Gogo
10. Barerun

Parhaiden vesikenkien kuvaamiseksi siinä on oltava useita asioita alla.

Turvallisuus

Sinun on käytettävä vesikenkiä, joilla on ruudukon ja pohjan ehdoton laatu venekannen jälkeen, uima -altaan lattia ja Beachin pohja voi olla liukas, ja se on haitallista.

Materiaalit. Sinun ei tarvitse kestäviä vesikenkiä, koska ne naarmuttavat ihoasi. Vesikenkien valmistukseen käytetty yleinen materiaali on polyesteri, verkko, puuvilla jne. Vaikka pohjan on oltava tarpeeksi tukeva jalkojen suojaamiseksi teräviltä materiaaleilta. Yleensä kumi on turvallisin vaihtoehto tehdä laadukasta pohjaa.

Nopeasti kuivua. Kun osallistut vesiurheiluun, mukavuuden on oltava ensisijainen tavoite. Otetaan esimerkki melontaan, kun kengät kastuvat, jalkojesi on käsiteltävä märkiä kenkiä koko päivän ja tietysti se on epämukavaa. Vesikengät, jotka on varustettu nopeasti kuivuvalla ominaisuudella, ovat paras vaihtoehto.

Koko. Älä unohda, että sinun on käytettävä kenkiä koko päivän ajan, kun teet vesiurheilua. Tarvitset jaloillesi oikean ja oikean koon. Muistuta, että kun ostat vesikenkäsi verkossa, koko voi olla hämmentävä. Sinun on vahvistettava myyjälle, jos koko on todella sopiva sinulle, ja kysyi heiltä, onko koon kohteliaisuutta.

Erityyppisiä vesikenkiä, joita suosittelemme

Tuotenimet

Simari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *